GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0378

ABAU/2016-2017/CD10/xuño/09

Comisión Delegada10
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Actualmente a gastronomía e a cociña son unha auténtica moda.

Os cociñeiros inte tentan innovar con produtos extranxeiros que o público descoñece, combinar distintos sabores exóticos no plato e poñerlle un título ao plato suxerente. Por que? Está claro que para atraer aos consumidores,. os cales se ven atraídos A única causa desta e atracción é que é algo descoñecedor e porque "está de moda". Esta tendencia acostuma ir acompañada dunha restaurante con moitos detalles, minimalista, moi coidado na súa decoración... tamén para sorprender e incentivar todavía máis ese desexo de probar algo distinto ao tradicional. O cer

O certo da moda descrita anteriormente é son os beneficios que reciben os cociñeiros, xa que con tanta exquisitez o plato queda bastante vacío; eso , están adornados de forma moi coidadosa, con follas dunha herba pouco común consumidas en Amér das "Indias" unha salsa exótica xaponesa... É dicir, moita palabrería posta e, porén, a cantidade de comida é escasa, polo que hai que consumir un mínimo de cinco platos para satisfacer as nosas necesidades básicas,. Para quedarse cheo xa Ademais, debido a importación deses alimentos diferentes aos acostumados, o prezo é superior. Polo tanto, para comer ata quedarse cheo non vai en condicións non é recomendable visitar un destes restaurantes a no ser que se esté disposto a gastar unha gran cantidade de cartos.

Creo que isto é unha moda que seguirá na nosa épo e perdurará, debido a que tamén existe un certo "prestixio" e "nivel" ligados ao este concepto de comida vangardista. Pero que convivirá Tamén, ao incorporarmos das hamburguesas, ou produtos prefabricados ou de a comida rápida dubidaríase da súa existencia no futuro, pero o certo é que os humanos temos a necesidade de incor de innovar e combinar novos produtos cos tradicionais, xa que senón, "aburrí" "aborrecen".

Neste terreo estase pensando ademais na incorporación dunha carne sintética, apta para os vexetarianos. Esta moda tamén chegará para quedarse?


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra