GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0394

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/02

Comisión Delegada11
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Na actualidade, especialmente nos últimos anos, produciuse un cambio cambio na gastronomaía e na cociña que, todavía non se sabe se é para ben ou para mal, xa que, como se pode ver nos restaurantes máis exitosos con numerosas estrelas Michelín, nos que cobran unha cantidade de diñeiro desproporcionada para en comparación coa cantidade de comida que poñen no prato. Se esta clase de cociña triunfa, é por que hai xéente á que lle gusta, iso está claro,. esta Esta xente é sobre todo xente adiñeirada que pode permitirse pagar esas contas para quedarse con fame o resto do día, aínda que tamén hai xente persoas que teñen curiosidade por esta cociña , ou mesmo que lles gusta que, é posible tamén grazas ao emprego de utensilios moi avanzados que hai uns anos non existían e que nin se quera se imaxinaran, xa que esta tend nova tendencia tre cómpre admitir que nesta nova cociña o que prima é a imaxinación xa que posto que os pratos teñen unha presentación e unha apariencia increíbles, o que se consegue empregando as ferramentas mencionadas. A duración desta nova tendencia é difícil de prever, xa que tanto podería ser unha moda pasaxeira, como moitas outras que pre pareciían ser imprescindibles e acabaron quedando no olvido; como podería convertirse nunha costume unh culinaria extendéndose a outras capas da sociedade dado que, despois de todo, e outra forma máis de comer, algo que que é imprescindible de verdade pero o que hai que ver é se esta moda se a sociedade cambiará a súa forma de alimentarse ou, polo contrario, seguirá como ata agora.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra