CORT_0678
ABAU/2016-2017/CD20/xuño/18
Comisión Delegada | 20 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Como podemos observar na televisión, os programas de cociña
pasaron a ter unha maior popularidade. Ante Uns anos atrás só había
programas de cociña pola mañá, entre as dez e as dúas do mediodía,
pero actualmente coñecemos programas como Master Chef ou Top Chef que
emítense en mellores horarios e acadan unha boa audiencia, ademáis dunha serie
de cociñeiros emitida o ano pasado.
Estes programas de cociña poden ser unha moda pasaxeira da
que a xente se aburra dentro duns anos. Sen embargo, houbo un cambio
na gastronomía do século XXI que non foi tan popular pero interesou a moita
xente,. Os encargados disto foron cociñeiros como Ferreras que aportaron novas
técnicas nas cociñas que moita xente chama prácticamente practicamente laboratorios.
Esta xente emplea nas súas cociñas elementos como o nitróxeno líquido e fan as
súas recetas con precisión moita precisión nas súas medidas de peso,
temperatura e tempo.
Eu creo que este novo tipo de gastronomía permanecerá moito tempo a
difernza diferenza do anterior, sen embargo non será un cambio total e
sempre existirá o cocido da aboa avoa e as gastronomías culturais.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt