GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0766

ABAU/2016-2017/CD22/xuño/03

Comisión Delegada22
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Co paso do tempo, cada vez hai máis gastronomía na sociedade. Hai máis programas de cociña na televisión, como é "Master Chef", "Arguiñano"... e tamén máis restaurantes nas cidades.

Eu creo que ao Estado lle convén que nos medios de comunicación, como é o mundo da televisión, aparezan temas como o de gastronomía en lugar de dar noticias sobre como está o país. Isto o fan para que a poboación non se pense tanto as cousas sobre a situación política do país. É unha boa estratexia para ter ao pobo "controlado" e que non proteste.

Tamén penso que facer programas sobre a gastronomía vai ter sempre bastante audiencia. Un dos motivos é porque a todos nos gusta a comida, e se vemos un programa onde preparan platos estupendos, todavía máis.

Outro motivo pode ser porque e graz vendo como preparan os pratos, poden servir como axuda para que cada un o faga a audiencia. Polo tanto, en canto a televisión, cada vez seguirá crecendo o mundo da gastronomía nela, xa que resulta entretido entretenido e é últi últ útil para as persoas que o ven.

Por outra parte, cada vez vemos máis restaurantes nas cidades ou negocios relacionados coa gastronomía. Eu penso que eisto é algo positivo para as cidades,. xa o

Un dos motivos é que unha cidade que teña bos restaurantes, axuda ao desenvolvemento do turismo.

Outro motivo importante é que negocio cantos máis negocios haxa, neste caso do mundo da gastronomía, máis postos de traballo vai a haber, menos paro, e maior riqueza para o eEstado cos impostos que teñan que pagar.

En conclusión, eu penso que a gastronomía e a cociña seguiran acadando cada vez máis popularidade,. por


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra