GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0003

ABAU/2016-2017/CD01/xuño/03

Comisión Delegada01
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade debido principalmente á exposición e difusión dos medios de comunicación.

Os medios de comunicación e as redes sociais xogan un papel determinante, xa que en moitos casos é por onde dan a coñecer novos locais ou restaurantes ademáis de cociñeiros ou chefs. Con relación a isto, a publicidade a través de comentarios ou fotografías compartidas nas redes sociais son un bo escaparate para ofertar o restaurante; normalmente todo o citado anteriormente é difundido por unha ou varias persoas con importancia ou coñecidas socialmente debido a súa traxectoria profesional a cambio de unha remuneración ou compensación económica. En primeiro lugar, creo que nos últimos anos estase a cambiar ou modernizar o camb concepto que ata entón tiñamos da cocina e da gastronomía, e isto débese, como dixen anteriormente, a difusión que se lle está dando á gastronomía. Por outra banda, en canto ao contido e as técnicas empregadas na gastronomía actualmente son completamente distintas as de anos atrás debido principalmente a innovacións técnicas ou tecnolóxicas ademáis do descubrimento de novas fontes de imaxinación.

En conclusión, a gastronomía experimentou grandes cambios e esta viuse axudada pola difusión nos medios de comunicación e nas redes sociais.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt