GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0033

ABAU/2016-2017/CD02/xuño/08

Comisión Delegada02
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nestes últimos anos a gastronomía chegou a alcanzar tanta fama que hoxe en día é un d todos os traballos relacionados con ela son os que máis saída profesional teñen.

As causas que poideron darlle a esta popularidade son o desexo de experimentar, o ser humano necesita probar cousas novas, e hai persoas que deciden xogar coa cociña para dar a todo aquel que desexe novos praceres. Ademais dos prezos, é verdade que existe a alta cociña, aquela a que non todo o mundo pode aspirar, non obstante cada ve a comida pode darnos novos sabores sen necesidade de ir a unha das mellores cociñas.

En canto a esta popularidade, debe ser algo que se non se vai a quedar, si vai deixar unha gran pegada durante moitos anos. ao igual que todo

Cando algo nos gusta, quedámosnos con iso durante o maior tempo que poidamos. A a A comida é necesaria para a vida humana, xa non é algo que nos guste e se xa que temos que alimentarnos, facelo cunha bo cun bo prato, e que sexa novo e sorprendente fai que a cociña e a gastronomía sigan ganado popularidade.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt