GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0067

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/11

Comisión Delegada03
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos o tema da cociña púxose de moda xa que apareceron a través da televisión programas e concursos onde o que cociña mellor gana, e estos programas tiveron moita audiencia, xa que non transmite competencia entre os concursantes senón que tamén aprendes a cociñar.

A idea de que aprender a cociñar ou ser gastronómico impulsa a creatividade da xente, especialmente dos máis mozos que cada vez son máis os que aprenden a cociñar pronto. É probable que na sociedade actual o que esta de moda agora deixe de estalo nuns anos, xa que vivimos nunha sociedade de cambios moi rápidos. O máis seguro e que os programas relacionados coa cociña reemplacense por outros que a sociedade gústelle máis; pero o cociñar día a día nunca vai desaparecer xa que iso non é unha moda senón unha necesidade, ao igual cos gastrónomos que son fundamentais para facer unha crítica con valor sobre os pratos doutra xente.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt