CORT_0069
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/13
Comisión Delegada | 03 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Na actualidade a degustación de
pr novos alimentos e os típicos dun lugar é
máis habitual . Isto dase porque é máis
fácil coñecer os diferentes produtos que se
dan nas diferentes zonas do mundo grazas
a Internet. Esto tamén influe dase xa
que a moitas persoas gustalle publicar o
que van comendo e tamén, directamente no Google Maps,
podes encontrar a calificación que de lle
dan os usuarios os bares, cafés ou
restaurantes.
O meu parecer eisto non é unha moda
pasaxeira xa que estas recomendacións van
estar sempre presentes, aumentando o incluso o
número de opinións incluso. Tamén dase esta
popularidade da cociña dase porque vivimos
nun país cunha economía onde os cidadáns
poden permitirse este tipo de luxos. Pola contra
nos países menos desenvolvidos estas costumbres
non están presentes pero o seu dese crecemento
económico podería fomentala, aumentando así
así a popularidade da gastronomía.
En resumo, non é unha moda pasaxeira
que desaparecera co tempo senon que pervivira
mentres a nosa economía poida absorber este
tipo de luxos permítanos estos luxos. estas costumes.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra