GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0105

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/07

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada03
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras135
Número de lemas80
Densidade léxica59
Número de enunciados5
Media de palabras por enunciado27
Número de palabras do enunciado máis longo42
Número de palabras do enunciado máis curto16
Número de parágrafos5
Media de enunciados por parágrafo1

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos ultimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade, isto podemolo ver claramente na TV, cada dous por tres saen s novos programas de cociña importados de Estados Unicos.

Grazas tamen a unha mellora das economías das familias saese mais a comer fora, con certa exisencia pedindo unha certa calidade a nova nos producto o que supuxo unha renovaciósn nos restaurantes.

Dentro da cociña t hai que mencionar a mellora no capital humano, e dicir, antes calquera que se manexara con certa soltura na cociña podía traballar nun restaurante, hoxe en día hai moitas escolas de hostelería que permiten unha certa calidade e pro profesionalidade.

Tamén están as modas dos restaurantes maís especializados que na que traballan os mellores "chef" do mundo. Como

Na miña opinión penso que a gastronomia de hoxe e moi boa e por iso creceu tanto nos ultimos anos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt