GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0109

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/11

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada04
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras254
Número de lemas134
Densidade léxica53
Número de enunciados12
Media de palabras por enunciado21.17
Número de palabras do enunciado máis longo40
Número de palabras do enunciado máis curto8
Número de parágrafos3
Media de enunciados por parágrafo4

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Hoxe en día, a cociña gañou moita fama., sexa debido a programas de televisión como Isto pode ser debido ao auxe de programas como mMáster Chef ou o boom da cociña innovadora innovadora (StreetXo de David Muñoz),. Realmente, a cociña, e a comida o arte de cociñar, xa era famoso e popular de antes, pero debido a internet e á globalización hoxe actualmente podemos acceder a coñecementos aos a que antes non estaban ao noso alcance. Isto fomentase en certa maneira a causa do gran interés que hai hoxe pola comida sana, por ter unha boa alimentación. Internet é o principal canle de comunicación para todo o relacionado coa gastronomía. Cuns Podes considerar a rede como un libro de receitas inmenso. no que temos todas as nosas dúbidas resoltas con un click. Outro fenómeno de notoria presencia na sociedade actual é o veganismo, o c algúns se refiren a isto como unha moda, pero máis que iso é unha forma de vida. A cociña é un hobbie ou un traballo, pero é incuestionable que ocupa un lugar moi importante na vida da xente, non para alimentarse, como era antigamente, senón como método de expresión e de creación, para plasmar as ideas.

Estamos agora mesmo nunha etapa de cambios, xa se están a aplicar innovacións científicas como as impresoras 3D á comida. A xente busca outra estética máis vangardista e rompedora innóvase nas técnicas e mesmo na forma de comer os alimentos.

Está claro que estamos ante unha revolución máis que ante unha simple moda. Volve a cociña tradicional e as receitas de mamá pero sempre co toque do da nova era culinaria.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt