GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0114

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/16

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada04
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras148
Número de lemas83
Densidade léxica56
Número de enunciados9
Media de palabras por enunciado16.44
Número de palabras do enunciado máis longo26
Número de palabras do enunciado máis curto11
Número de parágrafos7
Media de enunciados por parágrafo1.29

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade.

Isto podería ser así debido á cantidade de programas que actualmente se desenvolven nos medios de masas, incluso con cantidades de diñeiro importantes para os gañadores.

Estes atraen con gran intensidade á xente, tanto como a participantes ou a espectadores.

Tamén programas de dietética nos que se amosa como facer receitas co obxectivo de adelgazar non engordar. Son outro gran atractivo para a maioriía da xente, xa que este é un feito con moita presenza na sociedade.

Outro dos motivos é a emersión ou aparición de cociñeiros que investigan en novas técnicas para o desenrolo de novos pratos. Estes son seguidos pola meirande parte da doutros cociñeiros e espectadores.

Presentanse novas formas de elaboración, distribución e composición da comida nos pratos.

En difinitiva a televisión e a nova aparición de técnicas axudan á difusión do ámbito gastronómico.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra