GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0118

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/20

Comisión Delegada04
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía propia dun lugar é moi importante, pois ademais de favorecer á xente que vive nese espazo xeográfico, pode atraer a moitas persoas.

Nos últimos anos o crecente turismo extranxeiro a España, a causa da crise económica, que favorece aos turistas á hora de realizar actividades, por exemplo contratando un hotel, aumentou o consumo de

Nos últimos anos, cabe destacar o gran número de turistas que se achegan a España e, incluso, a Galicia para disfrutar da súa cultura.

A cultura ademais de ser os propios monumentos dun lugar, os museos, a poboación e as súas costumes, é a propia gastronomía. Existe unha crecente demanda de viaxes relacionados coa gastronomía, o número de empresas que buscan cidades a onde enviar os seus clientes para degustar diferentes alimentos é moi notable.

Na miña opinión, as causas deste feito son o desexo xeneralizado da poboación por probar un novo tipo de turismo. Ata a actualidade o turismo máis desenvolto era o cultural, pero considero que xa chegou o momento de cambiar.

Sobre a gastronomía en considero que o aumento desta popularidade se debeu ao desenvolvemento dunha cultura que tiña como forma de entretemento a cociña e as actividades relacionadas cos alimentos.

Eu creo que esto tamén está en relación cunha tendencia vegana e vexetariana, o que implica que a poboación se introduza na gastronomía para coñecer máis a fondo os alimentos e as súas propiedades sobre o ser humano.

Dende o meu punto de vista, isto trata dunha moda pasaxeira, na q como case todo nesta vida.

No caso de Galicia, pola súa gran calidade alimenticia, os peixes e mariscos dos que nas zonas do interior peninsular non poden disfrutar, a calidade do leite etc. provocan que sexa unha das comunidade autónomas con máis solicitude de de viaxe gastronómica.

En conclusión, considero que polo momento a gastronomía

En conclusión, considero que a gastronomía é un factor de gran importancia nun lugar e que é imprescindible para un bo desenvolvemento económico.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra