GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0118

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/20

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada04
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras288
Número de lemas140
Densidade léxica49
Número de enunciados11
Media de palabras por enunciado26.18
Número de palabras do enunciado máis longo42
Número de palabras do enunciado máis curto16
Número de parágrafos9
Media de enunciados por parágrafo1.22

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía propia dun lugar é moi importante, pois ademais de favorecer á xente que vive nese espazo xeográfico, pode atraer a moitas persoas.

Nos últimos anos o crecente turismo extranxeiro a España, a causa da crise económica, que favorece aos turistas á hora de realizar actividades, por exemplo contratando un hotel, aumentou o consumo de

Nos últimos anos, cabe destacar o gran número de turistas que se achegan a España e, incluso, a Galicia para disfrutar da súa cultura.

A cultura ademais de ser os propios monumentos dun lugar, os museos, a poboación e as súas costumes, é a propia gastronomía. Existe unha crecente demanda de viaxes relacionados coa gastronomía, o número de empresas que buscan cidades a onde enviar os seus clientes para degustar diferentes alimentos é moi notable.

Na miña opinión, as causas deste feito son o desexo xeneralizado da poboación por probar un novo tipo de turismo. Ata a actualidade o turismo máis desenvolto era o cultural, pero considero que xa chegou o momento de cambiar.

Sobre a gastronomía en considero que o aumento desta popularidade se debeu ao desenvolvemento dunha cultura que tiña como forma de entretemento a cociña e as actividades relacionadas cos alimentos.

Eu creo que esto tamén está en relación cunha tendencia vegana e vexetariana, o que implica que a poboación se introduza na gastronomía para coñecer máis a fondo os alimentos e as súas propiedades sobre o ser humano.

Dende o meu punto de vista, isto trata dunha moda pasaxeira, na q como case todo nesta vida.

No caso de Galicia, pola súa gran calidade alimenticia, os peixes e mariscos dos que nas zonas do interior peninsular non poden disfrutar, a calidade do leite etc. provocan que sexa unha das comunidade autónomas con máis solicitude de de viaxe gastronómica.

En conclusión, considero que polo momento a gastronomía

En conclusión, considero que a gastronomía é un factor de gran importancia nun lugar e que é imprescindible para un bo desenvolvemento económico.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra