CORT_0149
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/12
Comisión Delegada | 05 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Hoxe en día, e dende fai anos, emítense en diferentes canles programas
de cociña, existen tamén feiras dedicadas á cociña... o cal provocou que
a cociña tivese e teña moito éxito.
Teño opinións divididas á hora de pensar que esto pode ser ou non
motivo cambio cultural máis duradeiro. Polo que eu teño entendido, e ademáis
para min é así, a cultura na cociña sempre existiu, sempre foi popular no
sentido de, por exemplo, ir a un lugar de vacacións como China e
chegar e explicar como se vive, cal é a súa comida... aos meus amigos.
Penso que a cociña tamén e cultura, pois di moito dun lugar, isto
sempre foi así, non só comeza na época actual como a maioría
pensan.
Hoxe en día ser un bo cociñeiro está incluso sobrevalorado, pois
como dixen ao principio, existen moitos programas para buscar, supostamente,
cociñeiro dun lugar. Na miña opinión, cada un pensa diferente, e para
quen o plato do bar de enfrente é o mellor por saír na televisión,
para outra persoa pode non ser así. En moitas ocasións é mellor comer
na casa algo tradicional que unha receta que nunca elaboramos.
En resumo destacar de novo que cada ten a súa opinión, a pasión
pola non é máis que unha pasaxeira que pode rematar hoxe e aparecer
dentro de dez anos.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt