GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0160

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/23

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras137
Número de lemas83
Densidade léxica61
Número de enunciados5
Media de palabras por enunciado27.40
Número de palabras do enunciado máis longo36
Número de palabras do enunciado máis curto19
Número de parágrafos3
Media de enunciados por parágrafo1.67

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

O pulo que acadou a gastronomía e a cociña nos últimos anos é un fenómeno que se pode relacionar coa costume, cada vez máis popular entre a poboación, de saír a cear ou ir comer fóra.

Anos anteriores este feito era algo excepcional xa que non había tantos medios como para poder permitirse este luxo mais agora é algo que se está a poñer de moda. Ben sexa por motivos de traballo, xa que nalgúns casos resulta máis cómodo, ou ben sexa com unha actividade no tempo de lecer, comer fóra do domicilio habitual faise máis a miúdo. Este feito leva consigo o carácter crítico aumento do carácter crítico destas persoas ante o plato que se lles pon diante.

Con todo sempre haberá unha parte da cociña máis luxosa que non todo o mundo poderá permitirse e outra máis adsequible.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt