CORT_0160
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/23
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 05 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 137 |
Número de lemas | 83 |
Densidade léxica | 61 |
Número de enunciados | 5 |
Media de palabras por enunciado | 27.40 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 36 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 19 |
Número de parágrafos | 3 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.67 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
O pulo que acadou a gastronomía e a cociña nos
últimos anos é un fenómeno que se pode relacionar
coa costume, cada vez máis popular entre a poboación,
de saír a cear ou ir comer fóra.
Anos anteriores este feito era algo excepcional xa que
non había tantos medios como para poder permitirse este
luxo mais agora é algo que se está a poñer de
moda. Ben sexa por motivos de traballo, xa que nalgúns
casos resulta máis cómodo, ou ben sexa com unha
actividade no tempo de lecer, comer fóra do domicilio
habitual faise máis a miúdo. Este feito leva consigo
o carácter crítico aumento do carácter crítico destas
persoas ante o plato que se lles pon diante.
Con todo sempre haberá unha parte da cociña máis
luxosa que non todo o mundo poderá permitirse e
outra máis adsequible.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt