GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0169

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/32

Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Tanto na TVE como en Antena 3 tres son emitidos programas de cociña de alto nivel e que captan a atención do público, chegando a unhas cantidades de audiencia moi elevadas. Nos últimos anos, o mundo da cociña e da gastronomía acadaron unha gran popularidade, o que, na miña opinión, ten ventaxes.

Como xa dixen anteriormente, un factor importante deste auxe é a televisión, pois móstranos programas nos que podemos ver a cociñeiros de élite e gastrónomos profesionais traballar e disfrutar Isto, ademáis de producir beneficios económicos, leva a que a xente se interese por esta ciencia, que a min, no persoal, tamén me apasiona.

Outro factor que tamén potencia isto é o ámbito da saúde, pois cada vez encontramos máis xente nova preocupándose polo que comen e preparando pratos sanos sans, calculando todo o que inxiren. Este é outro campo moi interesante, pero do cal non podo disfrutar tanto como me gustaría.

En canto a se se trata dunha moda pasaxeira, non, na miña opinión, non. Considero que é algo que vai a arraigar na sociedade, e máis cando cada vez sanen máis estudos sobre a comida e os seus posibles aspectos negativos.

Iste é un cambio dos que realmente necesitamos, pois todos deberíamos coñecer o que comemos e comer de forma adecuada, especialmente a xente nova, pois, ao final, somos o futuro, e temos que estár sans.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt