GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0192

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/03

Comisión Delegada06
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos, así como pasa en literatura, a gastronomía sufriu un brusco cambio coa incorporación de técnicas novedosas, novos ingredientes...

Este cambio seguramente ven dado pola demanda, maioritariamente de clases medias e altas, de preobaren e novas experiencias, neste caso, gustativas.

Eu creo que este cambióo e moi positivo no ambito da innovación en canto a t técnicas e proceso. Sempre está ben a incorporación de cousas novas en calqueira ámbito. Ainda así penso que ultimamente toda esta serie " h de gastronomía "high quality" estase a aprobeitar das persoas ofrecendo, sobre todo, pouca comida a prezos desorbitados, sen ningunha lóxica aparente, agás esas clases demandantes que teñen poder adquisitivo suficiente e das que estos gastrónomos aproveitanse.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt