GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0198

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/09

Comisión Delegada06
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A cociña e a gastronomía acadaron moita popularidade hoxe en día porque teñen mais sitios onde promocionarse, como a televisión. Ademais hai mais medios para aprender a cociñar como as clases de cociña, internet...

Na actualidade existen moitos programas televisivos que incitan a aprender a cociñar tanto a nenos como a adultos, e isto aumenta o interés da xente xa que os medios de comunicación influen moito no pensamento.

Ademais, a hostelería e un posto de traballo, e son abundantes os bares, restaurantes, hoteis... que requiren estes servizos de fácil accesibilidade con coñecementos en cociña. Estos traballos ademais, soen ser os que realizan os xovées á vez que están estudando porque non require moitos coñecementos a maiores.

En conclusión, penso que a cociña e a gastronomía acadaron moita popularidade debido a intereses económicos e comerciais, porque aínda que hoxe en día cociñe mais xente, ós que cociñan realmente ben, son menos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt