CORT_0198
ABAU/2016-2017/CD06/xuño/09
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 06 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía
|
Número de palabras | 151 |
Número de lemas | 78 |
Densidade léxica | 52 |
Número de enunciados | 6 |
Media de palabras por enunciado | 25.17 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 35 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 14 |
Número de parágrafos | 4 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.50 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A cociña e a gastronomía acadaron moita populari
dade hoxe en día porque teñen mais sitios onde
promocionarse, como a televisión. Ademais hai mais
medios para aprender a cociñar como as clases de
cociña, internet...
Na actualidade existen moitos programas televisivos
que incitan a aprender a cociñar tanto a nenos como
a adultos, e isto aumenta o interés da xente xa que
os medios de comunicación influen moito no pensamen
to.
Ademais, a hostelería e un posto de traballo, e son
abundantes os bares, restaurantes, hoteis... que requiren
estes servizos de fácil accesibilidade con coñecemen
tos en cociña. Estos traballos ademais, soen ser os
que realizan os xovées á vez que están estudando
porque non require moitos coñecementos a maiores.
En conclusión, penso que a cociña e a gastronomía
acadaron moita popularidade debido a intereses económi
cos e comerciais, porque aínda que hoxe en día cociñe
mais xente, ós que cociñan realmente ben, son menos.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt