GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0198

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/09

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada06
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras151
Número de lemas78
Densidade léxica52
Número de enunciados6
Media de palabras por enunciado25.17
Número de palabras do enunciado máis longo35
Número de palabras do enunciado máis curto14
Número de parágrafos4
Media de enunciados por parágrafo1.50

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A cociña e a gastronomía acadaron moita popularidade hoxe en día porque teñen mais sitios onde promocionarse, como a televisión. Ademais hai mais medios para aprender a cociñar como as clases de cociña, internet...

Na actualidade existen moitos programas televisivos que incitan a aprender a cociñar tanto a nenos como a adultos, e isto aumenta o interés da xente xa que os medios de comunicación influen moito no pensamento.

Ademais, a hostelería e un posto de traballo, e son abundantes os bares, restaurantes, hoteis... que requiren estes servizos de fácil accesibilidade con coñecementos en cociña. Estos traballos ademais, soen ser os que realizan os xovées á vez que están estudando porque non require moitos coñecementos a maiores.

En conclusión, penso que a cociña e a gastronomía acadaron moita popularidade debido a intereses económicos e comerciais, porque aínda que hoxe en día cociñe mais xente, ós que cociñan realmente ben, son menos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt