GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0199

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/10

Comisión Delegada06
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos ultimos anos a cociña e a gastronomía pasaron a ser interese de todos. Apareceu a comida minimalista, o trato da comida coma un arte... que pouco a pouco fixo que a xente fórase interesando un pouquiño máis pola comida.

Foi a curiosidade a que pouco a pouco fíxonos interesar máis pola comida, coa aparición de novos sabores ou a introducción de sabores e comidas xa existentes doutras culturas que trouxeron tamén o querer innovar.

De feito, a innovación é o máis importante, para gañear terreo neste mundo, debes estar sempre intentando buscar novas formas e sabores para manter os teus consumidores fieis, sobre todo nos novos restaurantes de cociña moderna que estan continuamente innovando e presentando novos sabores cons que contentar ao público.

Hai xente que fala de que é unha moda pasaxeira, pero realmente non creo que iso sexa verdade. O campo gastronómico é moi amplo e o cambio que se produciu na consideración do mesmo van permitir que durante moitos anos esto sexa así. Cada día aparecen diversidade de novos experimentos por probar e alimentos que mesturar, así como unha gran cantidade de novos chefs que están desexando crear. A isto pódese sumar o crecente número de certames gastronómicos, que achegan ao público as novas creacións.

En resumo, a consideración da gastronomía cambiou asi como o tipo de comida que se ofrece, que agora coas novas presentacións e sabores, chaman máis a atención e atraen a curiosidade da xente.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt