GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0203

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/14

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada06
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras140
Número de lemas78
Densidade léxica56
Número de enunciados4
Media de palabras por enunciado35
Número de palabras do enunciado máis longo55
Número de palabras do enunciado máis curto16
Número de parágrafos4
Media de enunciados por parágrafo1

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía e a cociña foron fenómenos sempre moi populares, pero nos últimos anos aínda máis.

EIsto dase probablemente, a que a xente presta cada vez máis atención ao que come, o que converte a comida nun fenómeno moi popular.

Ademais, cada vez hai máis chefs que se queren dar a coñecer a partir da dunha forma de cociña distinta, máis moderna, o que pode levar a deducir que outra das causas de que sexa cada vez máis famosa a gastronomía, sexa é o afán de renovala, de deixar a un lado as formas tradicionaies e modernizarse.

Sen embargo, esta moda de modernizar a comida é probablemente algo pasaxeiro, xa que ultimamente estanse recuperando as cousas antigas, as chamadas "vintage", o que tarde ou temprano, acabará por chegar á gastronomía tamén, a pesar de que haxa certos platos que nunca pasen de moda.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt