GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0240

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/06

Comisión Delegada07
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade xa que moitos cociñeiros tiveron a idea de innovar e facer pratos diferentes a través de novas técnicas pero sempre conseguindo que teñan sabor.

Cos novos programas de televisión a cociña acadou máis importancia da que tiña e moitos máis nenos ou adolescentes comezaban a ter a idea de adicarse a isto cando medraran, pero, na miña opinión, non deixa de ser unha moda, xa que si comezan a facer un programa de outra temática e que guste aos espectadores, conseguirase que medre a popularidade de outra profesión.

En cambio, como dixen ao principio, si que é verdade que melloraron a técnica na cociña, é o que se chama "cociña moderna", na que son capaces de facer pratos con nitróxeno líquido por exemplo. Aínda que fai fa tes que ter experiencia para lograr facer bos pratos a través desta técnica, é algo que chama a atención dos xóvenes e isto implica gañar popularidade.

En conclusión, si que é veda verdade que a cociña está gañando popularidade pero non so polo seu avance na técnica de cociña, tamén pola súa publicidade na televisión a través de programas, por iso sóo é unha moda na miña opinión, e acabará cando rematen os programas ou cando a xente deixe de velos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra