GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0240

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/06

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada07
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras214
Número de lemas91
Densidade léxica43
Número de enunciados5
Media de palabras por enunciado42.80
Número de palabras do enunciado máis longo62
Número de palabras do enunciado máis curto28
Número de parágrafos4
Media de enunciados por parágrafo1.25

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade xa que moitos cociñeiros tiveron a idea de innovar e facer pratos diferentes a través de novas técnicas pero sempre conseguindo que teñan sabor.

Cos novos programas de televisión a cociña acadou máis importancia da que tiña e moitos máis nenos ou adolescentes comezaban a ter a idea de adicarse a isto cando medraran, pero, na miña opinión, non deixa de ser unha moda, xa que si comezan a facer un programa de outra temática e que guste aos espectadores, conseguirase que medre a popularidade de outra profesión.

En cambio, como dixen ao principio, si que é verdade que melloraron a técnica na cociña, é o que se chama "cociña moderna", na que son capaces de facer pratos con nitróxeno líquido por exemplo. Aínda que fai fa tes que ter experiencia para lograr facer bos pratos a través desta técnica, é algo que chama a atención dos xóvenes e isto implica gañar popularidade.

En conclusión, si que é veda verdade que a cociña está gañando popularidade pero non so polo seu avance na técnica de cociña, tamén pola súa publicidade na televisión a través de programas, por iso sóo é unha moda na miña opinión, e acabará cando rematen os programas ou cando a xente deixe de velos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra