GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0267

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/33

Comisión Delegada07
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos, a gastronomía foi acadando maior popularidade no mundo, mais non é algo novo. Como toda, clase de arte ou privilexio, antes era propio das élites (a nobreza, alta burguesía...) mais co paso dos anos, este grupo redúcese máis e máis co avance da "masa", o grupo da clase media con diñeiro suficiente para poder pagar delicadezas como a al gastronomía.

De este modo, ao pop tan rápido como se populariza, se converte en algo aburrido. Ninguén quere facer o que todos fan. Polo que probablemente terá o mesmo futuro que a moda: os ricos buscarán novas formas de manterla no seu elitismo persoal, e aos non tan adiñeirados o tomarán como algo especial de vde vez en cando. Igual que a maioría compran en Zara, tamén van ao Mc Donalds, pero para unha ocasión especial, teñen a opción de algo máis elevado, como para sentirse parte dese pequeno grupo tan lonxano.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra