GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0282

ABAU/2016-2017/CD08/xuño/02

Comisión Delegada08
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

O autor do texto, pon de manifiesto a idea de que a gastronomía e a cociña foron desenvolvéndose en gran medida, chegando a ter unha gran popularidade.

Desde o meu punto de vista, que é verdade que todo o relacionado coa cociña foi tendo moita popularidade, pero ¿porque cal é a súa causa ? Na miña opinión, débese que hoxe en día existen modas que fan que a xente as siga, como si estivesen cegos e non tivesen outras cosas que facer. Aínda así, a cociña en xeral é algo bastante normal, no relevante a xa que a xente lle gusta facer recetas, para logo cociñarlas.

Polo tanto, podemos dicir que é unha moda pasaxeira, xa que en realidade o facemos para o noso beneficio propio, para contentar a outras persoas ou para sentirnos importantes. Por iso, a popularidade da cociña e a gastronomía débese a nós mesmos, xa que somos nós os que a difundimos pola polos medios de comunicación, é dicir, nós somos os que a popularizamos.

En conclusión, a popularidade da cociña é causa das modas que existen hoxe en día, pero o importante é que somos as persoas as que a caracterizamos como algo esencial para a nosa vida diaria, xa que (como dixen antes) sentímonos ben facéndoo.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt