GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0286

ABAU/2016-2017/CD08/xuño/06

Comisión Delegada08
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Na actualidade, a cociña e a gastronomía cada vez é máis prominente; é ben sabido por todos que España é un país no que se valora moito a comida.

Cada vez son máis os programas de televisión que emiten concursos de cociña, como Masterchef. De todas formas o que veñen sendo estes programas son nada máis e nada menos que copias doutros que se emiten noutros países.

Volvendo ao tema da comida, existen novas modas en canto a forma de cociñar, que por suposto son pasaxeiras. Pratos refinados con cousas polo medio que a saber Deus que son.

Como sempre se di non hai mellor comida que a da túa avoa ou o que ben ser o mesmo, senón sabes o que leva non o comas.

Para as persoas aprensivas estas novas modas provocan catástrofes non seus estómagos, pero para as persoas que non o son é perfecto.

Moitas persoas pásano ben comendo, e é que algunhas destas, viven para comer. Disfrutan comendo todo tipo de cousas. Está a xente que bota tomate as patacas fritas de bolsa, a que pon pementa a tortilla. Para gustos, sempre hai colores.

O importante é que cas tendencias innovadoras e a pervivencia da comida tradicional, todo o mundo pode estar tranquilo á hora de xantar.

O ser humano é un animal que inventa todo tipo de cousas e cando se trata de algo que proporcione o noso benestar, somos os mellores.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt