CORT_0296
ABAU/2016-2017/CD08/xuño/16
Comisión Delegada | 08 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Hoxe en día a Gastronomía e a Cociña adquiriron un gran recoñecemen
to chegando a considerarse mesmo unha arte.
As posibles causas de desta repentina popularización poden se debidas a
mellora de condicións poublicidade que se lle podido dar puido dar,
por exemplo en medios de comunicación. Arredor de todo o mundo existen
numerosos programas de comida moi prestixiosos, o cal axuda ao
fomento da boa cociña.
Tamén, dende o meu punto de vista, considera que este rápido popularización pode
ser debidodo falta de personalidade por parte da sociedade, pois no seu
afán por intentar ser mellor coa ca os demais busca tener
a conciencia xeral que ten a sociedade do noso tempo que buscan sempre
intentar copiar o que fagan personaxes famosos ou admirados.
Por iste razón creo que esto se pode tratar dunha moda pasaxeira porque
aunque agora se valore iso pola maiorm maior parte da poboación quizáis
nuns anos ou mesmo meses salga unha nova moda que suplante á de boa cociña deixando estea como se se tratasen duns vaqueiros pasa
dos de moda.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra