GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0296

ABAU/2016-2017/CD08/xuño/16

Comisión Delegada08
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Hoxe en día a Gastronomía e a Cociña adquiriron un gran recoñecemento chegando a considerarse mesmo unha arte.

As posibles causas de desta repentina popularización poden se debidas a mellora de condicións poublicidade que se lle podido dar puido dar, por exemplo en medios de comunicación. Arredor de todo o mundo existen numerosos programas de comida moi prestixiosos, o cal axuda ao fomento da boa cociña.

Tamén, dende o meu punto de vista, considera que este rápido popularización pode ser debidodo falta de personalidade por parte da sociedade, pois no seu afán por intentar ser mellor coa ca os demais busca tener a conciencia xeral que ten a sociedade do noso tempo que buscan sempre intentar copiar o que fagan personaxes famosos ou admirados.

Por iste razón creo que esto se pode tratar dunha moda pasaxeira porque aunque agora se valore iso pola maiorm maior parte da poboación quizáis nuns anos ou mesmo meses salga unha nova moda que suplante á de boa cociña deixando estea como se se tratasen duns vaqueiros pasados de moda.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra