GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0379

ABAU/2016-2017/CD10/xuño/10

Comisión Delegada10
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Obviamente podemos dicir que a gastronomía é algo que sempre estivo presente nas nosas vidas e nas dos nosos familiares, pero de maneira moi diferente a actual.

Antes a gastronomía estaba máis ligada ó papel da muller; probablemente pola discriminación desta na antiguedade. Aínda que ben é certo que esta discriminación todavía está presente na actualidade; "o famoso papel da muller na cociña" xa casi desapareceu, e a gastronomía convertiuse no divertimento e traballo de moit@s.

Na actualidade son moi comúns os programas sobre gastronomía, tanto a modo de aprendizaxe ou de concurso; onde podemos destacar "Master Cheff" e tamén "Master Cheff junior" para os máis pequenos.

Algo verdadeiramente importante é aprender gastronomía nas nosas vidas e sie é dende nenos todavía mellor.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt