GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0395

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/03

Comisión Delegada11
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Hoxe en día, a gastronomía acadou moita popularidade. Tanta, que o turismo gastronómico, entre outras propostas culinarias culinarias, acadou é un dos máis practicados.

Persoalmente, penso que esta nova moda no mundo da cociña é debida á innovación nos pratos que se realizan na actualidade. Por exemplo, o uso de nitróxeno líquido ou de certos alimentos, fai un par de décadas sería algo inpensable. A verdade, e que non penso que esta etapa gastronómica que se está a vivir sexa unha moda pasaxeira, xa que, xunto coa ciencia, a cociña non parará de innovar e de crear novas técnicas de alimentos, xa sexan híbridos entre especies ou alteracións de especies ou alimentos transxénicos.

Ademais, o turismo gastronómico, xa sexa á Provenza ou á Toscana, está en auxe, e pare as empresas continuaran a explotar esta proposta faceta da cociña.

En conclusión, persoalmente creo que esta popularidade que acadaron a gastronomía e a cociña nos últimos anos vai a continuar aumentando por moito tempo, non creo que sexa unha moda pasaxeira ou un cambio cultural na nosa sociedade.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt