GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0397

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/05

Comisión Delegada11
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

É verdade que nos últimos anos o campo da hostelería e gastronomía están en auxe.

Ademais, na zona en que vivimos

Isto débese en parte á recuperación económica, pois a gastronomía non é barata que digamos. Máis, por outra parte, en A coruña temos unha escola de hostelería moi boa, a de Pontedeume, de onde salen hosteleiros moi bos. Aquí en Ferrol existe un restaurante experimental que mezcla cociña galega con xaponesa. Así, encontramos dim sum de churrasco, ou sargo crudo cunha salsa xaponesa. Parece que esta tendencia vai a ser un cambio cultural, e non solo unha moda pasaxeira.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt