GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0400

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/08

Comisión Delegada11
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía hoxe en día está moito máis presente que antes, cada vez vense máis programas de cociña e xente que comeza a interesarse por esta cultura, uns por como actividade de ocio e outros co desexo de exercer e traballar como cociñeiro.

Pode ser que eisto sexa unha moda do momento que viñese cada vez sexa máis a xente que está no mundo da cociña por influencia doutros, pero sin embargo iso non é malo, a cociña sempre estivo ahí, p e é posible que fose collendo forzas e as manteña e perdure no tempo, xa que non deixa de ser unha pasión para moita xente, forma de relaxación e incluso de transmitir as túas ideas e emocións, coas cores, os sabores e sobre todo coa variedade de campos culturas que existen e con isto unha im inmensa cantidade de pratos e convinacións de ingredientes, despertando así tambe tamén as gañas de coñecer e innovar, sobre non exclusivamente cos ingredientes senon tamén coas técnicas, xa que cada vez hai n aparecen novas por exemplo, as de vanguardia, con sifóns, nitróxeno líquido... e moitas máis que hai e que aparecerán.

Considero que se algo che gu che gusta e disfrutas con el, non te cansarás, por que ao final innovarás

Considero así que é un cambio cultural duradeiro e que seguirá collendo forzas, porque tamén hai moitos nenos que lle acércanse a este mundo da cociña dende moi pequenos,. ademáis nunca é tarde e no caso de que fose pasaxeiro


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra