CORT_0400
ABAU/2016-2017/CD11/xuño/08
Comisión Delegada | 11 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía hoxe en día está moito máis presente que antes,
cada vez vense máis programas de cociña e xente que comeza a
interesarse por esta cultura, uns por como actividade de ocio
e outros co desexo de exercer e traballar como cociñeiro.
Pode ser que eisto sexa unha moda do momento que viñese cada vez
sexa máis a xente que está no mundo da cociña por influencia
doutros, pero sin embargo iso non é malo, a cociña sempre
estivo ahí, p e é posible que fose collendo forzas e as manteña
e perdure no tempo, xa que non deixa de ser unha pasión
para moita xente, forma de relaxación e incluso de transmitir
as túas ideas e emocións, coas cores, os sabores e sobre todo
coa variedade de campos culturas que existen e con isto
unha im inmensa cantidade de pratos e convinacións de
ingredientes, despertando así tambe tamén as gañas de
coñecer e innovar, sobre non exclusivamente cos ingredientes senon tamén coas técnicas, xa que cada vez hai n aparecen novas por exemplo, as de vanguardia, con sifóns, nitróxeno
líquido... e moitas máis que hai e que aparecerán.
Considero que se algo che gu che gusta e disfrutas con el, non
te cansarás, por que ao final innovarás
Considero así que é un cambio cultural duradeiro e que seguirá
collendo forzas, porque tamén hai moitos nenos que lle acércanse a
este mundo da cociña dende moi pequenos,. ademáis nunca
é tarde e no caso de que fose pasaxeiro
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra