GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0434

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/09

Comisión Delegada12
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

É certo que nos últimos anos a gastronomía e a cociña están a ter máis popularidade. Dende o meu punto de vista, hai varias cousas que o poden facer posible.

Por un lado, todos os ámbitos están a evolucionar o que tamén pertime que a cociña o faga. Adáptanse as novas tecnoloxías á cociña e pasa a ser unha competición a ver cal quen é o que máis imaxinación e mellores resusltados ten.

É aquí onde vemos outro factor, a demanda de sociedade. Cada vez somos máis inconformistas e capitalistas. Pásanos coas tecnoloxías, cada vez que vemos un modelo de última xeración e xa queremos cambialo polo noso telefono móvil aínda que esteivese en perfectas condicións. Isto aplicámolo á cociña: buscamos o restaurante máis moderno e de moda que atopemos aínda que isto signifiqeue un prezo máis alto e unha menor cantidade.

Penso que estas innovacións van supoñer un antes e un despois porque se afastan moito da cociña tradicional e a evolución deixará pegada.

En cambio, non creo que sexa nada máis que unha moda que as clases máis acomodadas puxeron de moda deron a coñecer e deixará de avanzar no momento no que se encontre outra cousa na que fixarse. Neste momento quedará como estancada e comezará a popularidade noutro ámbito.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt