GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0438

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/13

Comisión Delegada12
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Na actualidade a cociña acadou popularidade gracias a tecnoloxía e as gañas de investigar e coñecer mundo da xente. A modernidade é algo que a xente interésalle moito polo tanto tratan de trasladalo á cociña, o exemplo máis recente é a impresora 3D con fíos de comida, como o chocolate, tamén valería o nitróxeno líquido.

O outro motivo é o de ter un pedaciño de outra cidade ou país no teu barrio, isto débese as gañas de viaxar e as emigracións ou inmigracións.

Ás novas xeracións gústalles moito experimentar e probar cousas novas, o clásico asóciase con aburrido polo que viaxan a coñecer novas culturas, ás veces interésalles tanto que absorben os coñecementos e tratan de reproducilos na súa cidade.

Os emigrantes que veñen ao país e non teñen moito futuro deciden mostrar a súa cultura á xente descoñecedora

Ás veces este afán por querer ser o máis moderno leva a estropear certos pratos que non precisan melloras ou modificacións, os típicos pratos da abuela, dende o meu punto de vista.

En conclusión as novas xeracións son cada vez máis partidarias de experimentar e a eso engadímoslle as novas tecnoloxías e temos pratos que ás veces carecen de sabor ou teñen exceso deles, mezclas que non deberían son sabrosas. A isto engadímoslle que normalmente son moi pequenas cantidades a peprezos elevadísimos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra