CORT_0440
ABAU/2016-2017/CD12/xuño/15
Comisión Delegada | 12 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Penso que a globalización ten moito que ver
coa extensión do fanatismo, no bon sentido
da palabra, pola gastronomía.
Hoxe en día un chef incapaz de cociñar
certo prato, independentemente do lugar que
proveña, non é un gran chef. Cada vez son
máis os pragramas do tipo "Master Chef" nos
cales persoas que quizáis non se dedican ao
mundo da cociña concursan para poder
formarse neste. Agora ben, se é unha moda
pasaxeira ou non, non se pode afirmar xa
que a gastronomía pasou a ser unha
conxunción de diversas ciencias e non
só nos atopamos na era da información
debido a xa citada globalización (grazas a
Internet) se non que nos atopamos nun
momento no que nunca antes se coñe
cera tanto no ámbito científico.
En conclusión, a moda gastronómica
pode ter chegado para quedarse.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt