GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0440

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/15

Comisión Delegada12
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Penso que a globalización ten moito que ver coa extensión do fanatismo, no bon sentido da palabra, pola gastronomía.

Hoxe en día un chef incapaz de cociñar certo prato, independentemente do lugar que proveña, non é un gran chef. Cada vez son máis os pragramas do tipo "Master Chef" nos cales persoas que quizáis non se dedican ao mundo da cociña concursan para poder formarse neste. Agora ben, se é unha moda pasaxeira ou non, non se pode afirmar xa que a gastronomía pasou a ser unha conxunción de diversas ciencias e non nos atopamos na era da información debido a xa citada globalización (grazas a Internet) se non que nos atopamos nun momento no que nunca antes se coñecera tanto no ámbito científico.

En conclusión, a moda gastronómica pode ter chegado para quedarse.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt