GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0484

ABAU/2016-2017/CD13/xuño/19

Comisión Delegada13
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos a cociña e a gastronomía puxeronse de moda no noso país, mais, é certo producto dun cambio na cnosa cultura, ou pola contra, resultado dunha moda?

Baixo a miña opinión tratase en gran medida dunha moda, si ben é certo que a gastronomía pode ser considerada unha arte, e de feito para min éa. Para min esta gastronomía, da que fala o autor é un reflexo da nosa cultura e dao progreso. Pero ten a sua parte de moda e unha cultura eimportada do exterior

Na miña opinión deberíaselle dar máis valor a gastronomía tradicional, pois e a propia da nosa nación, e non deberíamos olvidar que o obxectivo da comida máis importante é alimentar.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra