GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0711

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/02

Comisión Delegada21
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Ata fai uns cantos anos quen se ocupaba da cociña, xeneralmente era a muller, un traballo que debía saber facer xunto coas demáis cousas de casa pero agora o tema da coñi cociña evolucionou de maneira que é algo prestixioso co que poder chegar lonxe.

Ó igual que a cociña, tamén converteuse nun traballo a gastronomía, o que antes se facía por gusto agora hai xente que vive de iso y de criticar as comidas dos restaurantes, valorándolos e informando á xente.

Eu creo que isto se trata dun cambio cultural máis duradeiro que vai progresando xa que cada vez máis xente quere dedicarse ao mundo da cociña e ser recoñecidos chefs ou importantes críticos gastronómicos.

Inclusive hai programas de televisión para lograr desctacar nese mundo. Pero eses postos de traballo non é que sexa todo bóo, que é algo que da moito diñeiro se sep póon paixón e dedicación de seu implica moito traballo.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra