CORT_0711
ABAU/2016-2017/CD21/xuño/02
Comisión Delegada | 21 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Ata fai uns cantos anos quen se ocupaba da cociña, xeneralmente
era a muller, un traballo que debía saber facer xunto coas demáis
cousas de casa pero agora o tema da coñi cociña evolucionou
de maneira que é algo prestixioso co que poder chegar lonxe.
Ó igual que a cociña, tamén converteuse nun traballo
a gastronomía, o que antes se facía por gusto agora hai xente que vive de iso y de criticar as comidas dos restaurantes, valorándolos e
informando á xente.
Eu creo que isto se trata dun cambio cultural máis duradeiro
que vai progresando xa que cada vez máis xente quere dedicarse ao
mundo da cociña e ser recoñecidos chefs ou importantes
críticos gastronómicos.
Inclusive hai programas de televisión para lograr desctacar
nese mundo. Pero eses postos de traballo non é que sexa todo
bóo, só que é algo que da moito diñeiro se sep póon paixón e
dedicación de seu implica moito traballo.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra