GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0396

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/04

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission11
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words177
Number of lemmas91
Lexical density51
Number of sentences7
Average of words per sentence25.29
Number of words in the longest sentence49
Number of words in the shortest sentence13
Number of paragraphs3
Average of sentences per paragraph2.33

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos díans que corren a gastronomiía e cociña chegaron a ter un nivel moi alto de popularidade, pero debido a que?

Moitísima xente pensa que actualmente a gastronomía o é todo para os restaurantes e bares. Hai incluso donos de hostelería que unicamente céntranse na gastronomía deixando de lado a conservación do local. Dito fenómeno é, claramente unha moda pasaxeira que veu cun boom porque realmente nos tempos que corren, a xente que vai a un restaurante o único que quere é comer un bo prato e quedar sen fame, non pagar moito diñeiro por bar ver dúas pezas nun prato minimalista. É certo que, visualmente, é moito máis agradable que un prato de lacón con grelos, por exemplo, pero estes donos , o que queren soamente é gañar diñeiro ante todo porque hai bares nos pobos cunha alta gastronomía, incluso. Esta moda de da gastronomía, baixo o meu punto de vista, como veu, irase.

En definitiva, é moi bonito ver visualmente os pratos da alta gastronomía e cociña, pero cobrar o que se cobra por eles é excesivo.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation