CORT_0396
ABAU/2016-2017/CD11/xuño/04
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 11 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 177 |
Número de lemas | 91 |
Densidade léxica | 51 |
Número de enunciados | 7 |
Media de palabras por enunciado | 25.29 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 49 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 13 |
Número de parágrafos | 3 |
Media de enunciados por parágrafo | 2.33 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos díans que corren a gastronomiía e
cociña chegaron a ter un nivel moi alto de popularidade,
pero debido a que?
Moitísima xente pensa que actualmente a
gastronomía o é todo para os restaurantes e bares. Hai
incluso donos de hostelería que unicamente céntranse na
gastronomía deixando de lado a conservación do local.
Dito fenómeno é, claramente unha moda pasaxeira que
veu cun boom porque realmente nos tempos que
corren, a xente que vai a un restaurante o único
que quere é comer un bo prato e quedar sen fame,
non pagar moito diñeiro por bar ver dúas pezas
nun prato minimalista. É certo que, visualmente, é moito
máis agradable que un prato de lacón con grelos, por
exemplo, pero estes donos , o que queren soamente é gañar
diñeiro ante todo porque hai bares nos pobos cunha
alta gastronomía, incluso. Esta moda de da gastronomía, baixo
o meu punto de vista, como veu, irase.
En definitiva, é moi bonito ver visualmente os
pratos da alta gastronomía e cociña, pero cobrar o
que se cobra por eles é excesivo.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra