CORT_0396
ABAU/2016-2017/CD11/xuño/04
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 11 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 177 |
Número de lemas | 91 |
Densidad léxica | 51 |
Número de enunciados | 7 |
Media de palabras por enunciado | 25.29 |
Número de palabras del enunciado más largo | 49 |
Número de palabras del enunciado más corto | 13 |
Número de párrafos | 3 |
Media de enunciados por párrafo | 2.33 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
Nos díans que corren a gastronomiía e
cociña chegaron a ter un nivel moi alto de popularidade,
pero debido a que?
Moitísima xente pensa que actualmente a
gastronomía o é todo para os restaurantes e bares. Hai
incluso donos de hostelería que unicamente céntranse na
gastronomía deixando de lado a conservación do local.
Dito fenómeno é, claramente unha moda pasaxeira que
veu cun boom porque realmente nos tempos que
corren, a xente que vai a un restaurante o único
que quere é comer un bo prato e quedar sen fame,
non pagar moito diñeiro por bar ver dúas pezas
nun prato minimalista. É certo que, visualmente, é moito
máis agradable que un prato de lacón con grelos, por
exemplo, pero estes donos , o que queren soamente é gañar
diñeiro ante todo porque hai bares nos pobos cunha
alta gastronomía, incluso. Esta moda de da gastronomía, baixo
o meu punto de vista, como veu, irase.
En definitiva, é moi bonito ver visualmente os
pratos da alta gastronomía e cociña, pero cobrar o
que se cobra por eles é excesivo.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT
• Anotación multipalabra