CORT_0474
ABAU/2016-2017/CD13/xuño/09
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 13 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 174 |
Number of lemmas | 97 |
Lexical density | 56 |
Number of sentences | 9 |
Average of words per sentence | 19.33 |
Number of words in the longest sentence | 35 |
Number of words in the shortest sentence | 8 |
Number of paragraphs | 3 |
Average of sentences per paragraph | 3 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos últimos anos houbo un movemento maior interese
pola gastronomía e a cociña. Unha das caousas que
poderíamos citar é o uso desta como método de socia
socialización. A xente está acostumada no día
de hoxe a saír cear unha día a semana co
fin de relaxarse entre amigos. Indiscutiblemente a
cociña moderna atravesa a día de hoxe unha
fase de innovación máis dende o meu punto de
vista aínda que sí que é certo que están a
mudar cousas, este fenómeno paréceme temporal. É certo
que están a mudar cousas como xa dixen, creo
que a exise exsixencia do cliente é moito
maior nestes anos que hai 15 ou 20.
Non obstante creo penso que estamos ante algo temporal.
No día mundo no que vivimos lánzase ao mercado todos
os días productos novos e case sempre se esgotan
moi pronto. Máais debido a este mundo actualizado
as cousas non quedan as cousas mudan cando sae
ao mercado algo mais llamativo ou rompedor.
Con todo isto a única dúbida é canto saber
canto tempo lle queda a esta nova moda.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation