GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0474

ABAU/2016-2017/CD13/xuño/09

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada13
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras174
Número de lemas97
Densidad léxica56
Número de enunciados9
Media de palabras por enunciado19.33
Número de palabras del enunciado más largo35
Número de palabras del enunciado más corto8
Número de párrafos3
Media de enunciados por párrafo3

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Nos últimos anos houbo un movemento maior interese pola gastronomía e a cociña. Unha das caousas que poderíamos citar é o uso desta como método de socia socialización. A xente está acostumada no día de hoxe a saír cear unha día a semana co fin de relaxarse entre amigos. Indiscutiblemente a cociña moderna atravesa a día de hoxe unha fase de innovación máis dende o meu punto de vista aínda que que é certo que están a mudar cousas, este fenómeno paréceme temporal. É certo que están a mudar cousas como xa dixen, creo que a exise exsixencia do cliente é moito maior nestes anos que hai 15 ou 20.

Non obstante creo penso que estamos ante algo temporal. No día mundo no que vivimos lánzase ao mercado todos os días productos novos e case sempre se esgotan moi pronto. Máais debido a este mundo actualizado as cousas non quedan as cousas mudan cando sae ao mercado algo mais llamativo ou rompedor.

Con todo isto a única dúbida é canto saber canto tempo lle queda a esta nova moda.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXTAnotación multipalabra