CORT_0474
ABAU/2016-2017/CD13/xuño/09
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 13 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 174 |
Número de lemas | 97 |
Densidade léxica | 56 |
Número de enunciados | 9 |
Media de palabras por enunciado | 19.33 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 35 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 8 |
Número de parágrafos | 3 |
Media de enunciados por parágrafo | 3 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos anos houbo un movemento maior interese
pola gastronomía e a cociña. Unha das caousas que
poderíamos citar é o uso desta como método de socia
socialización. A xente está acostumada no día
de hoxe a saír cear unha día a semana co
fin de relaxarse entre amigos. Indiscutiblemente a
cociña moderna atravesa a día de hoxe unha
fase de innovación máis dende o meu punto de
vista aínda que sí que é certo que están a
mudar cousas, este fenómeno paréceme temporal. É certo
que están a mudar cousas como xa dixen, creo
que a exise exsixencia do cliente é moito
maior nestes anos que hai 15 ou 20.
Non obstante creo penso que estamos ante algo temporal.
No día mundo no que vivimos lánzase ao mercado todos
os días productos novos e case sempre se esgotan
moi pronto. Máais debido a este mundo actualizado
as cousas non quedan as cousas mudan cando sae
ao mercado algo mais llamativo ou rompedor.
Con todo isto a única dúbida é canto saber
canto tempo lle queda a esta nova moda.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra