CORT_0556
ABAU/2016-2017/CD16/xuño/03
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 16 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 181 |
Number of lemmas | 97 |
Lexical density | 54 |
Number of sentences | 10 |
Average of words per sentence | 18.10 |
Number of words in the longest sentence | 38 |
Number of words in the shortest sentence | 12 |
Number of paragraphs | 5 |
Average of sentences per paragraph | 2 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos últimos tempos unha das profesións de moda e a
de cociñeiro,. Gra Tamén, na televisión estase a promover
moito a súa difusión gracizas a programas como
Masterchef ou Topchef.
Na miña opinión, esto é unha moda pasaxeira,
debido, entre outros factores, á crise eoconómica. Así,
moita xente intenta f ser famosa ou poder gañar
diñeiro a través dun traballo non moi famosa. coñecido.
Non obstante, isto deulle a oportunidade a xente que
si realmente distfruta cociñando. Por exemplo, gracizas
ó programa Masterchef non so adultos, tamén nenos poden
demostrar os as súas habilidades á hora de cociñar.
De este modo, tamén se correixe unha un daos principais
problemas da sociedade, o machismo. Xa que isto
animará á xente (homes e mulleres) a intentar demos
trar o que valen na cociña.
Eu coñezo un exemplo cercano, o meu tío animouse e
apuntouse ós castings de Topchef, e aiínda que non foi
elexido, animoulle a continuar na cociña e agora
é o xefe de cociña dun restaurante de Vigo.
En conclusión, a cociña convertiuse nos últimos anos
nunha oportunidade para que a xente intente conseguir
un traballo.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT