GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0556

ABAU/2016-2017/CD16/xuño/03

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada16
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras181
Número de lemas97
Densidade léxica54
Número de enunciados10
Media de palabras por enunciado18.10
Número de palabras do enunciado máis longo38
Número de palabras do enunciado máis curto12
Número de parágrafos5
Media de enunciados por parágrafo2

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos tempos unha das profesións de moda e a de cociñeiro,. Gra Tamén, na televisión estase a promover moito a súa difusión gracizas a programas como Masterchef ou Topchef.

Na miña opinión, esto é unha moda pasaxeira, debido, entre outros factores, á crise eoconómica. Así, moita xente intenta f ser famosa ou poder gañar diñeiro a través dun traballo non moi famosa. coñecido.

Non obstante, isto deulle a oportunidade a xente que si realmente distfruta cociñando. Por exemplo, gracizas ó programa Masterchef non so adultos, tamén nenos poden demostrar os as súas habilidades á hora de cociñar. De este modo, tamén se correixe unha un daos principais problemas da sociedade, o machismo. Xa que isto animará á xente (homes e mulleres) a intentar demostrar o que valen na cociña.

Eu coñezo un exemplo cercano, o meu tío animouse e apuntouse ós castings de Topchef, e aiínda que non foi elexido, animoulle a continuar na cociña e agora é o xefe de cociña dun restaurante de Vigo.

En conclusión, a cociña convertiuse nos últimos anos nunha oportunidade para que a xente intente conseguir un traballo.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt