CORT_0613
ABAU/2016-2017/CD18/xuño/07
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 02 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 89 |
Number of lemmas | 47 |
Lexical density | 53 |
Number of sentences | 4 |
Average of words per sentence | 22.25 |
Number of words in the longest sentence | 43 |
Number of words in the shortest sentence | 13 |
Number of paragraphs | 3 |
Average of sentences per paragraph | 1.33 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
O consumo e a produción sempre foi un tema moi importante
e actual.
Este tema ten moita importancia xa que para
producir hai que consumir e para consumir hai que producir.
Pero sempre dentro de un dun límite e mantendo unha orden,
porque se nós producimos sen control non vai haber o
mesmo número de consumicións por tanto saímos perdendo
e do mesmo modo, se consumimos sen ningún control non
se vai poder producir tan tarde rápido. As cConsumicións
e producións teñen que haber pero sempre mirando o
que se consume.
Consumicións e producións teñen que haber pero sempre
mirando o que se consume, e produce.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT