CORT_0613
ABAU/2016-2017/CD18/xuño/07
Año de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 02 |
Convocatoria del examen | Xuño |
Género | Argumentativo |
Asignatura | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 89 |
Número de lemas | 47 |
Densidad léxica | 53 |
Número de enunciados | 4 |
Media de palabras por enunciado | 22.25 |
Número de palabras del enunciado más largo | 43 |
Número de palabras del enunciado más corto | 13 |
Número de párrafos | 3 |
Media de enunciados por párrafo | 1.33 |
Opciones de visualización
Texto:
Mostrar:
Etiquetas:
Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización
O consumo e a produción sempre foi un tema moi importante
e actual.
Este tema ten moita importancia xa que para
producir hai que consumir e para consumir hai que producir.
Pero sempre dentro de un dun límite e mantendo unha orden,
porque se nós producimos sen control non vai haber o
mesmo número de consumicións por tanto saímos perdendo
e do mesmo modo, se consumimos sen ningún control non
se vai poder producir tan tarde rápido. As cConsumicións
e producións teñen que haber pero sempre mirando o
que se consume.
Consumicións e producións teñen que haber pero sempre
mirando o que se consume, e produce.
Leyenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descarga a vista actual como TXT