CORT_0613
ABAU/2016-2017/CD18/xuño/07
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 02 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 89 |
Número de lemas | 47 |
Densidade léxica | 53 |
Número de enunciados | 4 |
Media de palabras por enunciado | 22.25 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 43 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 13 |
Número de parágrafos | 3 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.33 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
O consumo e a produción sempre foi un tema moi importante
e actual.
Este tema ten moita importancia xa que para
producir hai que consumir e para consumir hai que producir.
Pero sempre dentro de un dun límite e mantendo unha orden,
porque se nós producimos sen control non vai haber o
mesmo número de consumicións por tanto saímos perdendo
e do mesmo modo, se consumimos sen ningún control non
se vai poder producir tan tarde rápido. As cConsumicións
e producións teñen que haber pero sempre mirando o
que se consume.
Consumicións e producións teñen que haber pero sempre
mirando o que se consume, e produce.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt