GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0673

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/13

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission20
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words180
Number of lemmas95
Lexical density53
Number of sentences4
Average of words per sentence45
Number of words in the longest sentence68
Number of words in the shortest sentence33
Number of paragraphs2
Average of sentences per paragraph2

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Na historia máis reciente galega e mundial a calidade de vida aumentou de maneira considerable, sobre todo dos grupos poderosos, pola chegada da democracia e en maior medida a chegada da revolución tecnolóxica.

Comer sembpre foi, obviamente, un feito indispensable para o ser human, que agora pode permitirse o luxo de comer por gusto e non por necesidade nao s mundo, así é todo, a tecnolox é normal que se desenvolva o sector gastronómico nunha sociedade consumista que ve no sector a oportunidade de abrir un novo mercado aberto a innovacións e a un público moi grande necesitado de novas sensacións e experiencias. Na miña opinión é unha moda que pode afianzarse na sociedade debido a que o sector da hostelería e a restauración é necesario na nosa sociedadee, ten recursos, tanto tecnolóxicos como económicos, e o máis importante, un público moi grande. Por exemplo, en Galicia está aplicandose unha política que beneficie o turismo, e neste sector a hostelería é clave, por iso fomentase o Centro Superior de Hostelería de Galicia, básico para a prolongación do luxo gastronómico no noso país.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT