GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0673

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/13

Año de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada20
Convocatoria del examenXuño
GéneroArgumentativo
AsignaturaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras180
Número de lemas95
Densidad léxica53
Número de enunciados4
Media de palabras por enunciado45
Número de palabras del enunciado más largo68
Número de palabras del enunciado más corto33
Número de párrafos2
Media de enunciados por párrafo2

Javascript parece desconectado o hay un error de comunicación. Conecta Javascript para tener más opciones de visualización

Na historia máis reciente galega e mundial a calidade de vida aumentou de maneira considerable, sobre todo dos grupos poderosos, pola chegada da democracia e en maior medida a chegada da revolución tecnolóxica.

Comer sembpre foi, obviamente, un feito indispensable para o ser human, que agora pode permitirse o luxo de comer por gusto e non por necesidade nao s mundo, así é todo, a tecnolox é normal que se desenvolva o sector gastronómico nunha sociedade consumista que ve no sector a oportunidade de abrir un novo mercado aberto a innovacións e a un público moi grande necesitado de novas sensacións e experiencias. Na miña opinión é unha moda que pode afianzarse na sociedade debido a que o sector da hostelería e a restauración é necesario na nosa sociedadee, ten recursos, tanto tecnolóxicos como económicos, e o máis importante, un público moi grande. Por exemplo, en Galicia está aplicandose unha política que beneficie o turismo, e neste sector a hostelería é clave, por iso fomentase o Centro Superior de Hostelería de Galicia, básico para a prolongación do luxo gastronómico no noso país.


Leyenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descarga a vista actual como TXT