GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0673

ABAU/2016-2017/CD20/xuño/13

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada20
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras180
Número de lemas95
Densidade léxica53
Número de enunciados4
Media de palabras por enunciado45
Número de palabras do enunciado máis longo68
Número de palabras do enunciado máis curto33
Número de parágrafos2
Media de enunciados por parágrafo2

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Na historia máis reciente galega e mundial a calidade de vida aumentou de maneira considerable, sobre todo dos grupos poderosos, pola chegada da democracia e en maior medida a chegada da revolución tecnolóxica.

Comer sembpre foi, obviamente, un feito indispensable para o ser human, que agora pode permitirse o luxo de comer por gusto e non por necesidade nao s mundo, así é todo, a tecnolox é normal que se desenvolva o sector gastronómico nunha sociedade consumista que ve no sector a oportunidade de abrir un novo mercado aberto a innovacións e a un público moi grande necesitado de novas sensacións e experiencias. Na miña opinión é unha moda que pode afianzarse na sociedade debido a que o sector da hostelería e a restauración é necesario na nosa sociedadee, ten recursos, tanto tecnolóxicos como económicos, e o máis importante, un público moi grande. Por exemplo, en Galicia está aplicandose unha política que beneficie o turismo, e neste sector a hostelería é clave, por iso fomentase o Centro Superior de Hostelería de Galicia, básico para a prolongación do luxo gastronómico no noso país.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt